Subscribe:

21 Ekim 2014 Salı

FEBİTEK Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısını Gerçekleştirdik

Üniversiteler içerisinde, öğrencilerin ortak bir amaç etrafında toplandıkları çeşitli kulüpler yer almaktadır. Bunlardan bir taneside Fırat Elektronik ve Bilişim Teknolojileri Kulübü.
2014 Mayıs ayında FEBİTEK Öğrenci Topluluğu'na Yönetim Kurulununda takdiriyle Başkan olarak seçilmiştim. O süreçten bu yana sürekli gelişen bir topluluk görüntüsü teşkil ediyoruz.
18 Ekim Cumartesi günüde yapacağımız etkinlikler, eğitimler ve gerçekleştiriyor olduğumuz projelerle ilgili tanıtım ve bilgilendirme sunumlarını gerçekleştirdik.
Toplantıya katılım 70 kişi civarındaydı. İlk olarak kulüp ile ilgili bilgiler vermek üzere sunumalara başladım. Yazılım Her Yerde, Teknoloji Bilgi Yarışmaları projemizide anlattıktan sonra "Öğrenci Kulüplerinin Önemi" konusunda salondaki arkadaşlarında düşüncelerini alarak konuşmamı sonlandırdım.
Sonrasında çalışma gruplarını, yaptığımız ve yapacağımız etkinlikleri anlatmak üzere başkan yardımcılarımız Musa Baran, Kürşad Özdemir ve Mehmet Emre Gök sırasıyla sunumlarını gerçekleştirdiler. En sonunda Proje koordinatörümüz Murat Yücedağ, Proje Destekleri ve Girişimcilik konuları ile kulüp olarak gerçekleştireceğimiz Global Game Jam organizasyonu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Yönetim Kurulundaki arkadaşlar başta olmak üzere tüm FEBİTEK gönüllülerine kulüp adına teşekkür ederim.
FEBİTEK



FEBİTEK




Teknoloji Bilgi Yarışmaları




0 yorum:

Yorum Gönder