Subscribe:

25 Şubat 2014 Salı

4 Yıl Aradan Sonra Tekrar "Bilimli"de

2010 yılında mezunu olduğum İstanbul'daki A.N. Bilimli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne çok faydalı olduğunu düşündüğüm bir konferans gerçekleştirdim. Yaklaşık 4 yıl aradan sonra okulu ziyaret edip anılarımı tazeleme ve hocalarımla sohbet etme fırsatı bulmamda bu durumu daha hoş bir hale getirdi.
MSP Açılış Programına 21-24 Şubat 2014 tarihleri arasında Microsoft Türkiye tarafından misafir edilmiştim. Çok verimli geçen kick off etkinliğinin bir gün sonrasında daha önce planladığım liseye, konferans verme fırsatı yakaladım. Geçtiğimiz haftalarda üniversite içerisinde arkadaşlarla bir platform oluşturmaya başlamıştık. Amaçlarımızdan bir tanesi lisedeki kardeşlerimizin bilişim alanındaki motivasyonlarını artırmak ve onları her türlü konuda desteklemek. Aynı zamanda MSP olarak Microsoft Teknolojilerini onların anlayabileceği seviyede aktarmakta kendime vazife bildiğim ve zevk aldığım bir durumdur.
Semineri 2 oturumda gerçekleştirdim. İlki Yazılım üzerine teknik bilgiden ziyade kişisel gelişime yönelik olarak sohbet havasında gerçekleşti. 2. oturumda Microsoft teknolojilerini ele aldığım bir sunumdu. Memleketim olan Aybastı'da geçen hafta gerçekleştirdiğim seminerde katılan her öğrenciye dreamspark kartları hediye etmiştim. Fakat bu konferansta katılım sayısı 200 civarı olduğundan elimde olan yaklaşık 50 adet Dreamspark kartlarını soru-cevap etkileşimine katkıda bulunan arkadaşlara hediye etme yöntemini uyguladım. Bu desteği sunan Microsoft Türkiye camiasına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Son olarak A.N. Bilimli'deki bütün değerli hocalarıma da bu etkinliğe verdikleri desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Oldukça soğuk bir ortamda beni dinleyen sıcak kalpli arkadaşlara faydalı olduysam ne mutlu bana :)
Faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam edecek...

Lise Etkinlikleri

A.N. Bilimli Teknik ve Meslek Lisesi

Bill Gates



Lise Etkinlikleri



Lise Etkinlikleri

Microsoft Teknolojileri


Yazılım Her Yerde


0 yorum:

Yorum Gönder