Subscribe:

18 Nisan 2014 Cuma

Yazılım Her Yerde Paneli

17 Nisan 2014 Perşembe günü İnternet Haftası dolayısıyla, FEBİTEK Öğrenci Topluluğunun organize ettiği panelde konuşmacı olarak yer almıştım. YazılımHerYerde olarak daha önce liselerde etkinliklerimiz olmuştu. Üniversitedeki bu organizasyon platform adına da ilk oldu ve tanınabilirlik için oldukça önemli bir aşama kaydetmemize vesile oldu.
Panel yöneticimiz ve aynı zamanda Febitek Öğrenci Topluluğu Danışmanı +Nurhayat Varol hocamızın açılış konuşmasıyla panelimize başladık. Hocamız, internetin doğuşundan ve öneminden bahsetti. Aynı zamanda her yıl bu tarzda panel gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Panelist arkadaşlar ise birbirinden önemli konulara değindiler. +Hakan Eryavuz  "Siber Güvenlik ve Bilinçli İnternet Kullanımı" isimli etkili sunumunu gerçekleştirdi. +Isa Ataseven ise Gömülü Sistemler,Doğrusal Programlama ve Sanal Gerçeklik konularına değindi. +Isa Ataseven ve +Ahmet Ali ATAN arkadaşımızı Medya Gömleği adlı projede kazandıkları başarıdan ötürü bu yazımda da tebrik etmek isterim. Bölümdeki arkadaşlar adına güzel bir örnek teşkil ettiler.
+Asaf Varol hocamızda etkinliğin anlam ve önemini belirten konuşmasıyla öğrencilere her zaman destek verdiğini ve vereceğini ifade etti.
Bu etkinliğin gerçekleşmesinde en büyük emeği olan başta +Nurhayat Varol hocama, FEBİTEK Öğrenci Topluluğundaki arkadaşlara ve destek veren herkese teşekkür ederim.













0 yorum:

Yorum Gönder